Over Rail Bridge Cargo

Rail Bridge Cargo is een onafhankelijke logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in treintransport tussen Azië, Nederland en Europa. Ons team van railexperts zet zich dagelijks in voor onze klanten om hen te voorzien van de beste manier van goederentransport per trein met als resultaat een efficiente supply chain.

Onze missie..

..is een gezondere wereld te creëren door zoveel mogelijk goederen te verzenden via railcargo en deze modaliteit onmisbaar te maken voor bedrijven. 

Onze visie..

.. de beste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van railcargo die iedere organisatie voorziet van de meest veilige, stabiele en economische manier van goederenvervoer per trein.

Ontzorgen van onze klanten

Makkelijk zaken doen

Eén vaste logistieke coördinator die jouw situatie begrijpt, vragen stelt en luistert!

Altijd een route

Wij hebben het grootse rail provider netwerk van Nederland en daardoor toegang tot meer dan 29 routes!

Passie voor rail

Vakkennis als norm voor alle onze medewerkers!

Data route perfomance

“We know best” door onze maandelijkse route performance, voorkomen wij verrassingen en zijn wij transparant en klantgericht! 

Klantportaal

Eigen klantomgeving waarin je veilig, overal en altijd informatie over jouw zending kunt inzien!

Douanezaken

Compleet douane-advies en ondersteuning voor een soepele inklaring!

Onafhankelijk

Deze positie stelt ons in staat het grootste rail route aanbod van Azië & Europa aan te bieden!

Supply chain optimalisatie

Wij kunnen je volledige supply chain analyseren en verbeteren, zodat jouw logistieke proces bijdraagt aan een sterke concurrentiepositie.

Maatwerk is onze standaard

Jouw situatie, doelen en uitdagingen staan bij ons centraal en dit kenmerkt onze werkwijze. Wij analyseren, zoeken de beste oplossing en weten exact welke routes het meest geschikt zijn. Wij zorgen voor rust in jouw logistieke proces en staan garant voor heldere communicatie tijdens de reis van jouw zending.

Continuiteit, kennis en service staan centraal in onze klantbeleving. Daarom heeft iedere klant een eigen vaste railexpert, logistieke coordinator en voor de vragen buiten kantoortijd een eigen online klantportaal!


 

Het 5-pijler model van Rail Bridge Cargo.

Samenwerking

  1. Bespreken: wij kijken verder dan verzend- en afleveradres en nemen financiele zaken, transport condities, sales cyclus en klantbehoeftes mee om tot de juiste oplossing te komen.
  2. Presenteren: door jouw situatie te matchen met onze rail performance evaluatie brengen wij eerlijk en reëel advies uit die het beste past bij jouw situatie.                                             
  3. Testen: afhankelijk van de situatie kunnen  wij voorzien in één of meerdere test routes alvorens de rail oplossing wordt geintergreerd in jouw supply chain.                          
  4. Implementeren: na keuze of testfase wordt de rail oplossing geïmplementeerd en stellen wij een samenwerkingsovereenkomst. Dit geeft duidelijkheid in de verwachtingen en draagt bij aan een fijne samenwerking en een soepel logistiek proces.
  5. Evalueren: na implementatie start het na- traject waarbij we jouw railoplossing blijven evalueren en zoeken naar verbeteringen op het gebied van klanttevredenheid en financiële aspecten. Al onze klanten hebben een vaste railexpert, eigen logistieke coördinator en een online omgeving waar alle informatie veilig staat opgeslagen.

Railtransport

Onderstaande bedrijven vervoeren hun goederen al per spoor.